Leren, concentreren, communiceren en de Davis®methode

Vandaag is het dan gelukt, mijn mini presentatie over “Leren, concentreren, communiceren en de Davis®methode” is een feit.
Vele vele uurtjes denkwerk zijn er aan voorafgegaan, maar ik ben blij met het resultaat. Klik je op het vierkantje rechts in de foto of op het woordje download onder de foto, dan je kunt de presentatie bekijken op je telefoon, laptop, computer of tablet.

Met deze presentatie hoop ik heel veel mensen duidelijk te kunnen maken, waarom leren, concentreren en communiceren niet altijd even vanzelfsprekend is, zelfs als je een heel goed stel hersens hebt.

Ron Davis is een zeer intelligente man van in de 70. In  ruim meer dan de eerste 30 jaar van zijn leven had hij veel moeite  met lezen en  communiceren. Maar door zijn intelligentie en zijn creatieve manier van denken vond hij de sleutel waarmee hij de deur kon openen naar lezen en communiceren. Het maakte hem zo gelukkig, dat hij dit wilde delen met de wereld. Hij zette een research instituut op en ontwikkelde Davis®methode, voor mensen met vergelijkbare problemen als hijzelf had gehad.

De methode wordt nu in meer dan 30 landen over de hele wereld gebruikt.

Zelf kwam ik met de Davis methode in aanraking door de dyslexie van één van mijn kinderen. Dat was in 2001.
De methode heeft niet alleen mijn kind, maar ook mij persoonlijk veel gebracht. Het is daarom dat ik met de Davis®methode ben gaan werken.

Zelf droom ik er van dat op alle opleiding tot leerkracht of docent de basis van de Davis®methode onderdeel wordt van de opleiding.

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Downloaden

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief