Volwassenen

Volwassenen met leerproblemen, Dyslexie, Dyscalculie, Concentratieproblemen en/of ADD/ADHD hebben een andere manier van informatieverwerking. Ze denken op een andere manier.
Ben jij volwassen en herken je één of meer van bovengenoemde problemen dan is de kans groot, dat je informatie visueel ruimtelijk verwerkt, ook wel beelddenken genoemd.
Door deze manier van denken, voel jij je soms anders of niet begrepen door je omgeving. Ongewild kunnen daardoor problemen of zelfs conflicten ontstaan. Daarnaast kun je moeite hebben met lezen, schrijven, spellen, rekenen en/of concentreren en plannen.
Zou je dat willen veranderen? Nou dat kan met een Davis®counseling.

DAVIS®counseling

Een Davis®ccounseling bij De Vuurtoorn is dan misschien iets voor jou.
Tijdens de counseling:

– Leer je omgaan met jouw manier van denken, het beelddenken.
– Daardoor krijg je invloed op wat je wilt leren en dus invloed op je leven.
– Je krijgt zelfvertrouwen.
– De problemen verminderen of verdwijnen en
– Jij kunt je staande houden op je werk of in je relatie.

Een Davis®counseling is een traject van 30 uur, dat we in overleg verdelen over een aantal dagen.
Iedere counseling begint met een intake. Tijdens de intake wordt een symptomenprofiel gemaakt, krijg je informatie over de relatie tussen beelddenken en jouw problemen. Tot slot bespreken we het doel van een counseling en wat je kunt verwachten van een counseling. Een counseling is altijd aangepast aan jouw tempo.

Meer weten?

Klik hier voor het verhaal van een volwassen beelddenker.

Wil je ook een einde aan je zoektocht en leren hoe je juist met behulp van beelddenken beter kunt leren, concentreren en communiceren?  Neem dan gerust eens contact op of meld je aan voor één van de informatie-avonden. Kijk hier voor de data van de informatie-avonden.